heinsvitrines

heinsvitrines

 Hein en Ans Thijssen

Singel 10

5391KD Nuland ( bij Den Bosch )

 Telefoon 073 6898857 

 

 

KvK nr. 01123723   BTW nr.  NL.1698.75.908.B01

eMail: heinsvitrines@planet.nl


Hartelijk bedankt voor het bezoeken van onze website. Mocht U vragen hebben over de door ons aangeboden vitrines dan kunt U altijd hetzij telefonisch, hetzij per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen graag al Uw vragen beantwoorden.

Al onze vitrines worden met de grootst mogelijke zorg en precisie gemaakt. De door ons opgegeven maten zijn altijd op de millimeter nauwkeurig.

Onze vitrines zijn gemaakt van naturel berken multiplex van 15 mm. dik en voorzien van heldere en  UV bestendige plexiglas schuiframen die er voor zorgen dat Uw vitrine stofdicht is . De achterwanden zijn f van helder wit HDF f van perspex spiegel. De schappen zijn dusdanig met de achterwand verbonden dat doorbuigen niet mogelijk is.

Alle vitrines worden bij U thuis afgeleverd. Wij versturen goed verpakt per DPD en de goederen zijn tot een bedrag van 500.00 euro per pakket verzekerd. Vr verzending ontvangt U van ons een mailtje met daarin het pakketnummer van DPD. U kunt het pakket volgen op "track and trace" van DPD.
U kunt indien gewenst de vitrine(s), in overleg, natuurlijk ook afhalen in Nuland.